Menu

Novogodišnja beauty rutina

Novo-normalno možda je izmijenilo tradiciju u dočeku Nove godine. Bez obzira na to spremali se ispratiti Staru godinu u kućnoj atmosferi ili nešto većem krugu obitelji i prijatelja, dočekajte ju sa stilom! Uz neizostavne šljokice na haljini te novogodišnju frizuru, ne zaboravite i svom licu i tijelu priuštiti njegu dostojnu novogodišnjeg slavlja.

Ako je vjerovati uzrečici da kako dočekamo Novu, takva će nam i cijela godina biti, onda zasigurno želimo ući u najboljem mogućem izdanju. U nastavku su naši koraci u pripremi kože za novogodišnji make-up.

 

Priprema kože je ključna

Dobra priprema kože počinje eksofilijacijom. Pilingom uklanjamo mrtve stanice kože s površine i omogućavamo koži da prodiše. Pri odabiru pilinga, posegnite za onima s voćnim kiselinama jer će nježno počistiti Vaše lice i vratiti mu zdrav sjaj. Naravno, ne moramo ni naglašavati važnost odabira prirodnih i organskih proizvoda. Zato iz naše ponude izdvajamo Vinoble piling s voćnim kiselinama, koji sadrži sitno mljevene koštice grožđa.

Nakon eksfolijacije, potrebno je nahraniti kožu. Naš izbor je Vinoble učvršćujuća i regenerativna maska za lice. Masku je moguće nanijeti u sklopu cijele beauty rutine, ali i nakon večernjeg čišćenja lica te ostaviti preko noći. Njeni hranjivi sastojci, upit će se u kožu i nahraniti ju, a blagi anti-ageing učinak zagladit će sitne linije na licu i ostaviti Vašu kožu mekanom na dodir.

Kako bismo zaokružili cijelu pipremu kože na novogodišnju noć, ne zaboravite nanijeti hranjivu kremu za lice. Hidratantne kreme posebno su važne tijekom zimskih mjeseci kada koža pojačano gubi vlagu iz stanica. Osim toga, na pravilno hidriranu kožu, bolje će prijanjati novogodišnji makeup.

Tijekom njege ne zaboravite posvetiti pažnju području oko očiju i usnama, a po povratku s proslave, izdvojite svega nekoliko minuta i temeljito očistite šminku. Vaša koža će biti zahvalna.

 

Za wellness iskustvo...

Ukoliko Vam se cijela pripremna beauty rutina čini komplicirano, a ipak želite razmaziti svoju kožu ovih blagdana, za Vas smo pripremili i posebno kreirane pakete njege – Party Girl, Luxury for You & Relax Yourself. Ovisno o odabranom paketu, uz njegu lica, u paketima nudimo i dodatne beauty usluge poput depilacije, pedikure ili manikure.

Cijelu ponudu možete proučiti na linku, a ukoliko Vam je potrebna pomoć oko tretmana idealnog za potrebe Vaše kože, slobodno nas kontaktirajte pozivom na 01 638 1160 ili na info@merkur-lifestlye.hr

 

Izvori:

elizabethsmithbeauty.co.uk
vouge.me
eminenceorganics.com