Menu

Klijenti o nama

Individualan pristup

"Idem na masaže koliko mi obaveze dopuštaju i jako sam zadovoljna. U Merkur Lifestyleu niti jedna masaža nije bila samo odrađena. Individualan pristup i to sve u vrlo ugodnom prostoru i atmosferi. Svakako preporučujem Merkur Lifestyle."

Sandra Mahović, Real grupa

Ugodan ambijent

"S obzirom na to da dosta vremena provodim sjedeći za računalom ili na sastancima, mogućnost imati masažu na radnom mjestu je neprocjenjivo. Masaža je u potpunosti prilagođena mojim potrebama, osoblje izuzetno stručno i ugodno."

Tamara Aye, Merkur osiguranje d.d.

Za mene otkriće

„Kao majka troje djece koja uz to vodi i vlastiti biznis, nemam puno vremena za opuštanje i masaže, a itekako su mi potrebne. Ova usluga za mene je otkriće i nešto što ću svakako nastaviti prakticirati.“

Ivana Matić, Women in Adria

Brz način opuštanja

"U hektičnom i užurbanom dnevnom tempu chair massage nam se pokazala kao odličan, brz način opuštanja. Obzirom da se radi o kraćoj masaži, može se izvoditi u pauzi. Istovremeno je izrazito učinkovita jer je fokus na leđima i ramenima, djelovima tijela na kojima svi neminovno osjećamo posljedice cjelodnevnog sjedenja. Sjajno je što se bez dodatnog gubljenja vremena u svom radnom prostoru možemo prepustiti stručnim rukama masera i svakako bismo je preporučili svima koji je još uvijek nisu probali."

Kristina Pereža Žilić, Neos