Menu

Kozmetika u tretmanima

U Merkur Lifestyle wellness centru posebnu pažnju posvećujemo kozmetici koju koristimo u našim tretmanima. Kod nas možete odabrati vrhunske tretmane svjetski poznatih kozmetičkih kuća Vinoble Cosmetics iz Austrije te Babor iz Njemačke, a mi ćemo Vam preporučiti proizvod u skladu s tipom i potrebama Vaše kože.

 

Prirodna, ručno rađena, veganska, održiva, intenzivna njega

Vinoble kozmetika koju koristimo u našim tretmanima lica i u ritualima tijela je visokokvalitetna kozmetika, veganska, unisex- namijenjena jednako njezi ženske i muške kože lica, rađena prema principima održivosti, a tretmani i proizvodi prilagođeni su prema specifičnostima i tipu kože. Vinoble u svojim proizvodima stavlja fokus na rezultate sprječavanja preranog starenja kože. Kako bi rezultati na koži bili odmah nakon tretmana vidljivi, u proizvodnji kozmetike koristi se značajna količina prirodnih sastojaka iz grožđa. Mnogi aktivni sastojci koji se nalaze u grožđu poput OPC-a i resveratrola sadrže antioksidanse koji štite kožu od slobodnih radikala te preranog starenja. Zbog svoje djelotvornosti i kvalitete Vinoble kozmetika iz godine u godinu osvaja broje nagrade.

 

  Clean [prirodni sastojci]

  Vinoble kozmetika je proizvedena od 100% veganskih sastojaka i nije testirana na životinjama.

 

  Lean Luxury [luksuz za svaki dan]

  Vinoble Cosmetics  linija proizvoda počiva na jednostavnosti i sastoji se od tzv. unisex proizvoda prilagođenih tipu kože, dobi i potrebi za njegom.

 

 Result driven [njega kože s vidljivim rezultatima] 

  Vinoble Cosmetics proizvodi daju brze rezultate i promoviraju dugoročno zdravlje kože. Vinoble također promovira ne samo lijepu kožu, već zdravi životni stil.

 

Sustainable [održivost]

 Proizvodni proces Vinoble Cosmetics proizvoda počiva na ekološkim standardima. Proizvodi su pakirani u staklenu ambalažu s drvenim poklopcem, bez nepotrebne papirne ambalaže.

 

 

PRIRODNA SNAGA GROŽĐA

Teško da neko drugo voće ima toliko sastojaka važnih za našu kožu kao grožđe. U tvornici Vinoble prerađuju ih u formulacije koje imaju trajan učinak. Najvažniji aktivni sastojci grožđa koje Vinoble Cosmetics koristi su: OPC, resveratrol, matične stanice grožđa i ulje sjemenki grožđa.

 

OPC:  20x JAČI OD VITAMINA C

Male sjemenke - veliki učinak. Glavni aktivni sastojak u proizvodima Vinoble Cosmetics, OPC, dolazi iz sjemenki grožđa. OPC ima antioksidativni učinak koji je oko 20 puta jači od vitamina C. Štiti kožu od preranog starenja uzrokovanog okolišem tako što inhibira stvaranje slobodnih radikala.

 

RESVERATROL: POTIČE SINTEZU KOLAGENA U KOŽI

Ekstrakt vinove loze resveratrol spada u polifenole. To su prirodne obrane biljaka kojima se štite od utjecaja okoliša. Resveratrol ima sličan učinak na kožu. Ima snažno antioksidativno djelovanje i tako štiti kožu od oštećenja. Osim toga, resveratrol potiče sintezu kolagena u koži, zaglađuje bore i podržava zdrav, ujednačen ten.

MATIČNE STANICE GROŽĐA: PRIRODNA UV ZAŠTITA

UV zračenje je odgovorno za 80% starenja kože. Matične stanice grožđa štite epidermalne stanice kože od UV stresa i povećavaju otpornost kože na UV zračenje. Na taj način matične stanice grožđa sprječavaju prerano starenje kože te osiguravaju ujednačen i vitalan izgled kože.

ULJE SJEMENKI GROŽĐA: REGENERIRAJUĆI UČINAK

Ovo svijetlozeleno ulje sadrži vrijedne aktivne sastojke iz grožđa i jedno je od najvrjednijih autohtonih ulja. Lako se upija i ima snažan regenerirajući učinak zahvaljujući visokom sadržaju linolne kiseline. Zbog polifenola i tokoferola koje sadrži, također ima snažno antioksidativno i zaštitno djelovanje.

 

Vinoble kozmetika se koristi u kozmetičkim salonima, a za kućnu uporabu dostupna je isključivo kod profesionalnih distributera i Vinoble Cosmetics partnera. U Hrvatskoj u Merkur Lifestyle wellness centru  možete kupiti Vinoble kozmetičke proizvode. Redovni cjenik Vinoble Cosmetics proizvoda pogledajte ovdje.

 

 

BABOR-  profesionalna ekskluzivna kozmetika

Kombinira najbolje iz prirode i znanosti. Babor predstavlja visokokvalitetne kozmetičke proizvode koji će riješiti i potrebe najzahtjevnijih tipova kože te postići uvjerljive rezultate.
Babor asortiman proizvoda je zasnovan na dugotrajnom istraživanju i iskustvu.

U Merkur Lifestyle wellness centru možete i kupiti Babor kozmetičke proizvode. Redovni cjenik Babor proizvoda pogledajte ovdje.

Više o našim tretmanima možete pročitati u ovdje.