Menu

Vinoble Cosmetics Spa Detox program

Nakon blagdana, vrijeme je za čišćenje organizma od sve teške hrane i pića koje smo tijekom blagdana unijeli u organizam. Stoga smo u Merkur Lifestyle centru kreirali programe anticelulitnih masaža, maderoterapija kao i detox masaža s body wrappingom. Svakoj problematici i klijentu pristupamo individualno, stoga nam se obratite s povjerenjem, a uz redovite tretmane i pridržavanja pravilne prehrane rezultati će biti brzo vidljivi.

Vinoble Cosmetics Spa Detox program koji kombinira masažu detoksikacijskim uljem Vinoble na bazi ulja dobivenog iz koštica grožđa s toplim wrappingom. U ovom tretmanu izbacit ćete suvišnu vodu, masnoću i toksine te ćete se osjećati vitalnije. 

Kako se provodi tretman?

U prvom dijelu tretmana masiraju se noge i trbuh kako bi se potaknulo tijelo na izbacivanje štetnih tvari tzv. toksina. Masažom se poboljšava cirkulacija i ubrzava protok limfe, a uporabom posebnih preparata za masažu dodatno se pospješuje proces izlučivanja vode i drugih produkata metabolizma te se istodobno potiče proces razgradnje masti. Pri tome ulja koja koristimo su prirodna, na bazi ulja koja se dobivaju iz koštica grožđa te sadrži još vitamin E, cvjetove lavande, ružine latice te poljsku maćuhicu. Navedeni aktivni sastojci stimuliraju detoksikaciju kroz kožu i čine ravnotežu metabolizma.

U drugom dijelu tretmana donji dio tijela se zamata u prozirnu foliju te uz pomoć grijućeg kreveta dovodimo na temperaturu koja će još više pospješiti izbacivanje toksina iz organizma. Omatanjem tijela posebnom folijom osigurava se bolje prodiranje fitoaromatskih sastojaka iz proizvoda za body wrapping u kožu i potkožno tkivo, gdje aktivni sastojci obavljaju željene učinke razgradnje i detoksikacije.

Ritual završavamo toplim Oolong čajem koji poboljšava topljenje masnoće i povećava razinu energije, a sadrži Oolong Formosu, komadiće marelice, pupoljke ruže i prirodne cvjetove.

Rezultati

Rezultati Vinoble Cosmetics Spa Detox rituala su vidljiv gubitak celulita i masnih naslaga na tijelu, mršavljenje, elastičnija koža, bolja cirkulacija krvi te relaksacija. Borba protiv celulita dugotrajan je proces. Uz ove tretmane za još bolje rezultate važno je uravnotežiti prehranu, baviti se tjelovježbom te hidrirati tijelo.

Za još bolje rezultate, preporučamo Vam tjelovježbu- a u našem centru na raspolaganju su Vam Pilates, Total Body Workout i Joga.

 

Cijena: jedan tretman od 75 minuta iznosi  40,00 EUR (301,38 kn), a paket od 5 tretmana  iznosi  180,00 EUR (1.356,21 kn).

Sve cijene su izražene s PDV-om. Fiksni tečaj konverzije je 1 EUR = 7,53450 kn.

 

Za sve informacije i rezervacije termina kontaktirajte nas na 01/638 1160 ili info@merkur-lifestyle.hr

Ponudu svih tretmana te anticelulitnih masaža i masaža drvenim valjcima (maderoterapija) možete pogledati ovdje.