Menu

Relaxing Day in the Office

U vrijeme kada moderne tehnologije omogućavaju lakše širenje poslovanja, ali i povećavaju obujam posla, obaveze zaposlenika te diktiraju sjedilački način života, sve više poduzeća uočava važnost pružanja dodatnih pogodnosti zaposlenicima. Programi koji otpuštaju stres, revitaliziraju energiju, balansiraju emocije, jačaju samopouzdanje i grade pozitivan stav, ključni su za održavanje zdrave radne atmosfere. Kroz Relaxing day in the office osigurajte pozitivan utjecaj na psihofizički balans zaposlenika.

Paket Relaxing Day in the Office je usmjeren na fizičko zdravlje i sadrži sve što je potrebno kako bismo se pravilno brinuli o svojem zdravlju na radnom mjestu. Paket sadrži učenje kako održati kralježnicu zdravom, nakon čega slijedi 15 minutna masaža u sjedećem položaju na stolcu za masažu, preko odjeće i na kraju radionicu izrade zdravog i nutritivno balansiranog obroka- smoothia. Program Realxing Day može se prema želji klijenta obogatiti i antistres radionicama odnosno Školom opuštanja.

Fizički aspekt zdravlja utječe na produktivnost, dok se emotivna stabilnost pozitivno odražava na motivaciju i otpornost zaposlenika na stres.