Menu

Prevencija

Sve što uklanja stres i čini čovjeka sretnim i ispunjenim predstavlja oblik wellnessa. To je osjećaj ugode i iznutra, ali i izvana, kako zračimo, kako nas drugi ljudi doživljavaju.
Cjelovit koncept zdravlja koji uključuje razne tretmane opuštanja, aktivnosti za dušu, zdravu prehranu, tjelovježbu, odnosno jednom riječju - zdrav život koji pruža efekt zadovoljstva.To može značiti uvođenje navike da ujutro popijete svježi sok od naranče, razmišljate pozitivno ili krenete na vježbanje. Našim programom smo pokrili sve potrebe čovjeka kako bi se osjećao najbolje u svojoj koži u poslovnom okruženju te tako povećao produktivnost svog rada, a samim time i rada kolektiva.
Cilj je potaknuti zaposlenike da se zapitaju što mogu promijeniti u svom životu kako bi živjeli ispunjenije i sretnije.

U sklopu programa fit4company Merkur Lifestyle nudi uslugu organizacije sistematskih pregleda u renomiranim poliklinikama u Hrvatskoj i mogućnost dodatnog odabira preventivnog programa.

Naša ponuda sistematskih pregleda sastoji se od pet programa: Lab start paketa i Lab active paketa te Start, Active Life i Manager paketa.

Lab paketi odnose se na laboratorijske pretrage i izvrstan su prvi korak u prevenciji mnogobrojnih bolesti. Prednost ovih paketa je što medicinsko osoblje dolazi direktno u poduzeće, a rezultati testiranja u najkraćem mogućem roku dolaze na e-mail zaposlenika.

Start, Active i Manager paketi uz laboratorijske pretrage obuhvaćaju pregled i završni razgovor s internistom te dodatne pretrage poput EKG-a, ultrazvuka ili posebnih pregleda, ovisno o odabranom paketu.