Menu

Zdravlje u uredu

Dokazana je direktna veza između angažmana zaposlenika i uspješnosti kompanije. Mnogi čimbenici utječu na angažman, ali je kvaliteta života na radnom mjestu od posebne važnosti. Istraživanja su pokazala kako je korporativna kultura usmjerena na zdravlje, najbolje dugoročno rješenje za bolju radnu učinkovitost. Stres kratkoročno pomaže u savladavanju mnogobrojnih svakodnevnih zadataka, dok dugoročno ozbiljno narušava zdravlje i smanjuje efikasnost zaposlenika. Dugoročno izlaganje stresu uzrokuje stanje stalne iscrpljenosti, smanjenje fokusa i rezultata te česte izostanke s posla, greške pri obavljanju radnih zadataka i konflikte s kolegama.

Jeste li znali da prema procjenama u Hrvatskoj svaki radnik godišnje koristi 11 dana bolovanja, a na bolovanju je dnevno 47 000 radnika?  U većini slučajeva bolovanje ide na račun poslodavca, čime se ukupni toršak procjenjuje na više od 5 milijardi kuna.

Upravo kako bi povoljno djelovao na trenutnu statistiku, Merkur Lifestyle Vam nudi Relaxing day in the office. Kroz ovaj preventivni program svojim zaposlenicima omogućavate bar jedan wellness dan u uredu i na taj način uklanjate stres, ali i povoljno utječete na samosvijest zaposlenika o važnosti zdravlja i aktivnoj prevenciji.

Ovisno o željama klijenta, Merkur Lifestyle kreira wellness pakete namijenjene Vama i Vašim zaposlenicima.

Kreirate svoj paket ili odaberite jednu od ponuđenih opcija – Antistress, Healthy back, Balance i Physical.

Popis usluga:

  • Nutricionizam
  • Škola zdravih leđa
  • Chair massage
  • Yoga
  • Motivacijska škola
  • Life coach

Detaljnije o programima u uredu možete pogledati u kratkom video isječku.

Video